Журнал "Туризм сільський зелений", випуск 4 (61)

09.12.2021

Шановні читачі, до вашої уваги презентуємо черговий випуск оновленого електронного журналу "Туризм сільський зелений".

Науково-популярний періодичний передплатний журнал "Туризм сільський зелений" у паперовому форматі видавався з 1997 по 2014 роки. За цей час було видано 57 номерів (каталоги, путівники, календарі, порадники) накладом понад 200 тис. примірників.

В четвертому випуску оновленого журналу:

  • Законодавство у сфері сільського зеленого туризму: щодо порядку надання послуг з харчування туристів
  • 25 років сільському зеленому туризму України
  • Жінки Спілки сільського зеленого туризму України
  • Рекреаційні можливості сільського туризму та апітуризму

Завантажити четвертий випуск журналу можна за посиланням.

Приймаємо пропозиції щодо публікації ваших матеріалів у наступних випусках на адресу info@greentour.com.ua

Переглянути попередні випуски журналу можна на сайті Спілки СЗТУ у розділі "Бібліотека".

Оновлений журнал видається в рамках проєкту “Перспективи сталого розвитку сільських територій". На території України проєкт реалізується ГО Екодія разом з ГС “Українська мережа сільського розвитку” та з ГО “Спілка сільського зеленого туризму України”, у співпраці із DRA e.V. та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

ГО “Центр екологічних ініціатив “Екодія” – це громадська організація, яка об’єднує експертів та активістів навколо ідеї збереження довкілля через вплив на прийняття рішень. Екодія веде боротьбу за енергоефективність, відновлювану енергетику, протидію зміні клімату, за чисте повітря для всіх, розвиток сталого транспорту і сільського господарства України.

ГС “Українська мережа сільського розвитку” – це громадська спілка, яка формує платформу для взаємного навчання та обміну знаннями і досвідом з метою підвищувати якість, ефективність, продуктивність наявних ресурсів сільського господарства і села в інтересах сільського населення та сталого розвитку сільських територій країни.

ГО “Спілка сільського зеленого туризму України” - це громадська організація, яка діє з метою об'єднання господарів садиб та туристів на найпотужніших комунікаційних та маркетингових платформах, створює туристам привабливу та якісну альтернативу при виборі відпочинку у вигляді сільського зеленого туризму і допомагає господарям садиб досягти сталого розвитку.

DRA e.V. –  це міжнародна недержавна благодійна організація, яка працює у сфері освіти, демократії, екології, громадських ініціатив та прав людини. DRA e.V. пов’язує між собою людей і організації та зміцнює контакти між різними секторами суспільства.

Наш менеджер проконсультує
ava
Менеджер

Вгору