Туристично-інформаційний центр «Верховина»

25.12.2018

Туристично-інформаційний центр «Верховина» створений в березні 2008 року як громадська неприбуткова організація з метою реклами природного потенціалу Верховинського району Івано-Франківщини, промоції його туристичних можливостей, залучення широкого кола туристів до відпочинку та подорожей на його території, в тому числі з-за кордону, підвищення рівня туристичих послуг, створення маркетингу туристичного напрямку, що базується на сучасних технологіях.

З іншого боку, він сприяє об’єднанню зусиль працівників сфери обслуговування району для організації комплексного обслуговування відпочиваючих, задоволення їх потреб, є своєрідним містком між тими, хто надає туристичні послуги, і тими, хто їх потребує.

Діяльність ТІЦ спрямована також на концентрацію зусиль його членів задля розвитку туризму на Верховинщині, інформаційного та ресурсного забезпечення туристичної галузі, сприяння суб'єктам туристичної діяльності та туристам, сприяння розвитку системи підготовки кадрів для туризму, сприяння підвищенню еколого-освітнього рівня громадян, провадження туристично-краєзнавчої діяльності.

ТІЦ «Верховина» відкритий для співпраці з усіма бажаючими і готовий трансформуватися в межах Статуту  в ту площину, яка буде найбільш корисною і потрібною  для широкого загалу любителів Карпатських гір. Готові приймати пропозиції щодо покращення діяльності та будемо вдячні всім за підтримку і сприяння.

Веб-сайт центру: http://www.verkhovyna.info/ua/

З повагою, Василь Кобилюк, голова Ради засновників та виконавчий директор ТІЦ «Верховина», переможець Всеукраїнської туристичної професійної програми «Кришталевий лелека», Почесний працівник туризму України.

 

 

Наш менеджер проконсультує
ava
Менеджер

Вгору