Шукаємо громаду для навчальної поїздки з розвитку сільського туризму

07.09.2021

ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» організовує навчальну поїздку для обміну досвідом з розвитку сільського туризму в рамках проєкту «Перспективи сталого розвитку сільських територій», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Шукаємо успішні туристично привабливі ОТГ для проведення навчальної поїздки для представників громад, відповідальних за сільський розвиток або туристичну складову (сільський туризм) громади, та партнерів проєкту з України та Німеччини.

Тема поїздки: сільський розвиток, сільський туризм, сільська гостинність.

Період проведення: 13-15 жовтня 2021 р.

В рамках навчальної поїздки заплановані дискусії, презентації, участь в заходах.

Громада, яка запрошує учасників навчальної поїздки, повинна:  

- презентувати успішну історію сталого розвитку туристичної складової, зокрема, сільського зеленого туризму з відвідуванням агротуристичних об’єктів, селянських, фермерських господарств тощо;

- презентувати захід, пов’язаний із святом Покрови;

- запропонувати компактне розміщення 20 учасників навчальної поїздки (одно-, двомісні номери);

- організувати харчування 20 учасників з продуктів місцевих виробників, страв української та локальної кухні; 

- надати приміщення для проведення дискусій та презентацій з відповідним забезпеченням для роботи (екран, проектор тощо).

Витрати на проживання, харчування, оренду приміщення здійснюватимуться відповідно до договорів з місцевими виконавцями (ФОП) за КВЕДами їх діяльності.

Важливо: громада повинна знаходитись на відстані до 3х годин їзди від Києва. 

Для участі в організації навчальної поїздки представнику громади необхідно подати заявку у довільній формі на адресу info@greentour.com.ua

Дедлайн подання заявки - до 15 вересня 2021 р. включно.

До заявки надати:

- коротку історію розвитку туристичної складової громади;

- наявність ФОПів для організації проживання та харчування;

- контакти відповідальної особи за організацію візиту;

- попередню програму візиту за схемою:

13 жовтня 2021 р.

В 12.00 зустріч учасників поїздки

Розміщення, обід, далі за програмою

Вечеря, далі за програмою

14 жовтня 2021 р.

Сніданок, обід, вечеря, далі за програмою

15 жовтня 2021 р.

Сніданок, обід, далі за програмою

В 14.00 від’їзд до Києва

За детальнішою інформацією звертайтесь за контактами: info@greentour.com.ua

+38 067 25 21 012 - Володимир Васильєв (координатор проєкту)

+38 097 31 47 507 - Ірина Околович (менеджер проєкту)

На території України проєкт «Перспективи сталого розвитку сільських територій» реалізується ГО Екодія разом з ГС «Українська мережа сільського розвитку» та з ГО «Спілка сільського зеленого туризму України», у співпраці із DRA e.V. та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

ГО «Центр екологічних ініціатив «Екодія»» – це громадська організація, яка об’єднує експертів та активістів навколо ідеї збереження довкілля через вплив на прийняття рішень. Екодія веде боротьбу за енергоефективність, відновлювану енергетику, протидію зміні клімату, за чисте повітря для всіх, розвиток сталого транспорту і сільського господарства України.

ГС «Українська мережа сільського розвитку» – це громадська спілка, яка формує платформу для взаємного навчання та обміну знаннями і досвідом з метою підвищувати якість, ефективність, продуктивність наявних ресурсів сільського господарства і села в інтересах сільського населення та сталого розвитку сільських територій країни.

ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» - це громадська організація, яка діє з метою об`єднання господарів садиб та туристів на найпотужніших комунікаційних та маркетингових платформах, створює туристам привабливу та якісну альтернативу при виборі відпочинку у вигляді сільського зеленого туризму і допомагає господарям садиб досягти сталого розвитку.

DRA e.V. –  це міжнародна недержавна благодійна організація, яка працює в сфері освіти, демократії, екології, громадських ініціатив та прав людини. DRA e.V. пов’язує між собою людей і організації та зміцнює контакти між різними секторами суспільства.

Наш менеджер проконсультує
ava
Менеджер

Вгору